Architect voor sport accommodaties: ASAS Architecten

Als er dagelijks bewogen wordt stelt dit specifieke eisen aan een gebouw. ASAS Architecten is gespecialiseerd in de ontwikkeling, uitbreiding en vernieuwing.

Wanneer er dagelijks bewogen wordt is het belangrijk dat een gebouw daarop is ingericht. Denk aan de manier waarop er geventileerd wordt, maar ook de doelmatigheid in onderhoud en exploitatie, dat alles in een aansprekende vorm waarin het goed toeven is.

ASAS Architecten is ervaren met het ontwerpen van nieuwbouw of verbouwingen bij sportscholen. Rekening houdend met de benodigde vergunningen wordt er een kant-en-klaar ontwerp afgeleverd waarmee uw ruimte gerealiseerd kan worden. Wilt u de functie van een bestaand gebouw veranderen of heeft u een ander uitdagend vraagstuk? Ook wanneer het complexer wordt staat ASAS Architecten voor u klaar.

Voorbeeld:

Sportschool Rotterdam

Sportschool Woman´s World West is een unieke sportschool. Het ontwerp heeft een nieuwe invulling voor twee 19e-eeuwse winkelpanden gegeven. De sportschool bestaat uit een health store, lounge, kleedruimte, sauna en drie sportzalen.

In het ontwerp is een duidelijke scheiding gemaakt tussen het publieke gedeelte met een oriëntatie naar de straat en het private gedeelte. Door de ontvangstbalie op een slimme manier als verbinding tussen de twee winkels te plaatsen hoeft er maar één medewerker aanwezig te zijn om deze ruimtes te bedienen.

Krachttrainingsruimte RWC Ahoy Rotterdam

Voor de Rotterdamse Wielren Combinatie RWC Ahoy in Rotterdam heeft ASAS Architecten een krachttrainingsruimte ontworpen als uitbreiding van het bestaande clubhuis. De nieuwe vleugel geeft door een slimme positionering een overdekte doorgang van de kantine naar de dames kleedruimte en een overkapping voor toeschouwers van de wedstrijden. De ruimte zelf heeft een rationele opzet waar een volledig krachttrainingscircuit uitgelegd kan worden. De ruimte wordt door de wielrenners in de winter gebruikt. In de zomer maken schaatsverenigingen gebruik van de ruimte.

Werkwijze ASAS Architecten: sportscholen

ASAS Architecten is van het begin tot het eind betrokken wanneer het om het ontwikkelen van een nieuw project gaat. Daarnaast werk ASAS Architecten op een gestructureerde manier en wordt het ontwerp van een sportschool of ander aan sport of bewegen gerelateerd gebouw in verschillende onderscheiden stappen aangepakt.

U doorloopt de volgende stappen:

  1. Wanneer er contact gemaakt wordt vinden we het belangrijk om dit goed en uitgebreid te doen. Tijdens een kop koffie worden uw behoeftes doorgenomen en stellen wij ons voor.
  2. Er wordt een ontwerp gemaakt dat steeds verder geconcretiseerd wordt tot er een definitief ontwerp is. Compleet met de technische specificaties en een bestek.
  3. Vervolgens worden de benodigde vergunningen aangevraagd en worden er contracten opgemaakt.
  4. Uw project wordt opgeleverd en gerealiseerd.
  5. ASAS Architecten blijft betrokken. Vanaf het eerste ontwerp tot wanneer uw project is opgeleverd en blijft ook daarna beschikbaar voor eventuele vragen of nazorg.

Contact opnemen met ASAS Architecten

Wilt u direct contact opnemen met ASAS Architecten? Bereik ons door te bellen naar 030 274 6878 of 06 290 70810. Per e-mail kunt u contact opnemen via info@arjanscheer.nl.