Architect voor kantoor: ASAS Architecten

ASAS Architecten heeft ervaring met het realiseren van kantoren. Zowel nieuwbouw als verbouw van bestaande panden tot kantoor.

ASAS Architecten is gefascineerd door werkomgevingen. Efficiënte ruimtes waar het prettig werken is passend voor de organisatie.

Een voorbeeld:

De Brink Zeist

Koetshuis de Brink Zeist bevindt zich in het gebied de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig gebied met talrijke landgoederen. In het koetshuis van landgoed De Brink te Zeist zijn kantoren gerealiseerd voor de Stichting Bartiméus Sonneheerdt. Aangezien het bestaande pand in het verleden vergaand verbouwd was is gekozen voor vervangende nieuwbouw passend binnen de cultuurhistorisch waardevolle omgeving van de Stichts Lustwarande. Twee schetsontwerpen zijn gepresenteerd aan de Commissie van Welstand en Monumenten als denkrichtingen voor het te realiseren gebouw. De ontwerpen zijn vervolgens gebruikt door de opdrachtgever om de definitieve visie voor het gebouw te bepalen.

Werkwijze ASAS Architecten: kantoren

Bij het ontwikkelen van een kantoor is het belangrijk dat dit in de behoeftes van uw organisatie voorziet. Verder spelen regelgeving en beeldkwaliteitsplannen een rol. Hier staat ASAS Architecten u bij. ASAS Architecten denkt planmatig en draagt bruikbare ideeën aan die de uiteindelijke realisatie van uw kantooromgeving een succes maken, vaak met strakke tijdschema’s en binnen de gestelde deadlines.

Doorloop de volgende stappen:

  1. Tijdens een kennismaking bespreken wij uw wensen en wordt er verteld welke bijdrage aan uw project geleverd wordt.
  2. Er wordt een ontwerp aangeleverd. Stap voor stap wordt dit verder geconcretiseerd en vervolgens wordt er een definitief ontwerp in combinatie met de technische specificaties en een bestek aangeleverd.
  3. Contracten worden samengesteld en de benodigde vergunningen worden aangevraagd.
  4. Vervolgens wordt uw project uitgevoerd en opgeleverd.
  5. Ook na de oplevering van uw project is ASAS Architecten beschikbaar. U wordt van het begin tot het eind begeleid.

Contact opnemen met ASAS Architecten

Wilt u direct contact opnemen met ASAS Architecten? Bereik ons door te bellen naar 030 274 6878 of 06 290 70810. Per e-mail kunt u contact opnemen via info@arjanscheer.nl.