forecast architecture

Adres/address
info@arjanscheer.nl
06 - 290 70810
010-425 4483
Groothandelsgebouw
Stationsplein 45
unit D1.146
3013 AK Rotterdam NL

Copyright 2014
Built with Indexhibit

http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_speelkamer_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_speelkamer1_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_zijaanzicht_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_voor_na_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_straatzijde_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_zijramen_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_slaapkamer1_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_slaapkamer_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_licht in trapgat_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_aanzichten_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_plattegronden_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_maquette_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_schets_v2.jpg
http://arjanscheer.nl/files/gimgs/th-15_bestek.jpg

Zamenhoflaan Zeist
Ontwerp voor een speel- en slaapkamer voor een rijwoning aan de Zamenhoflaan in Zeist. Een groot daklicht en dubbelraam in de speelkamer laat het licht vallen door het open trappenhuis tot aan de entree en geeft zicht op overvliegende wolken, vliegtuigen en sterrenhemels. De gevel is zo gebouwd dat een eenheid ontstaat tussen oud en nieuw. De daklijst rond het terras is gevouwen tot een nieuwe dakrand en de witte borswering is doorgezet.

ontwerp
Arjan Scheer

opdrachtgever
Fam. Keers

jaar
maart 2010-juli 2011

status
Gebouwd. ASAS was verantwoordelijk voor het volledige traject van schets tot en met oplevering.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>
Zamenhoflaan Zeist
Design for a play- and bedroom for a terraced house along the Zamenhoflaan in Zeist. A large rooflight and double window in the playroom casts light in the open stairway untill the front entrance as well as give a view of passing planes, clouds and stars by night. The facade unites the old and new. The existing roofedge is folded to a new roofline and the white horizontal bands are continued.

design team
Arjan Scheer

client
Fam. Keers

year
March 2010-July 2011

status
Completed

ASAS was responsible for all architectural services from initial sketch untill completion